Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Zomervakantie weer bijna ten einde…

Posted on aug 25, 2019 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Zomervakantie weer bijna ten einde…

Leuke dingen zijn voorbij voordat je het in de gaten hebt :-(

Hebben jullie ook zo’n fijne vakantie gehad? Wij hebben genoten! We zijn lekker op pad geweest met ons campertje en zijn op bezoek geweest bij twee artiesten die we kennen; Tobit en Jasmijn. Zij traden deze zomer op met een klein Duits circus, Circus Convoy Exceptionell. Wij mochten een paar dagen bij hun op het terrein staan en meemaken hoe het circusleven in elkaar zit. Toch echt wel wat anders dan een circusschool, maar minstens zo leuk.

Natuurlijk hebben we ook naar de voorstelling gekekenĀ en hebben we weer nieuwe ideetjes opgedaan.

 

En uiteraard hebben we zelf ook veel geoefend :-) Want ook een circusdirecteur kan nog wat leren!

 

En nu is de vakantie bijna over. Maar weet je wat daar dan weer zo leuk aan is? Dat de lessen weer bijna gaan beginnen!! Heel binnenkort komt het rooster online te staan, maar zoals de planning er nu uitziet, beginnen we de tweede week na de vakantie weer. Dat is de week die begint op 9 september.

Nieuw is dat er nu ook op maandagmiddag lessen in Wageningen zijn. Wil je hier meer info over, neem dan even contact op met Ralf.

 

Kun je niet wachten tot de tweede week van september? Komende week staan we op woensdag en donderdag (28 en 29 augustus) in Rhenen in de Veerwei bij het Bouwdorp Rhenen! De hele dag circussen tussen het bouwen door.

 

IMG_0920 IMG_0907IMG_0975 IMG_6936IMG_0986 IMG_1006 IMG_1260 IMG_0896 IMG_1703

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>