Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Super optreden artiesten Circus op de Utrechtse Heuvelrug

Posted on mrt 26, 2014 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Super optreden artiesten Circus op de Utrechtse Heuvelrug

Afgelopen januari begon Circus op de Utrechtse Heuvelrug met circuslessen in Rhenen. En vandaag – 26 maart 2014 – lieten deze kakelnieuwe artiesten zien wat ze de afgelopen 10 lessen allemaal geleerd hadden.

En wat deden ze dat goed!! Kijk maar eens bij de foto’s die je op Facebook vindt, of bij de filmpjes op YouTube!

De komende tijd gaan we lekker verder oefenen en tussendoor doen we nog meer optredens (5 mei in Wageningen, 24 mei tijdens de Week van de AmateurKunst in Rhenen en 14 juni op de Cuneradag in Rhenen). Kom daar maar eens kijken. Of -nog veel leuker- kom een keertje meedoen.

En denk je dat je daar te oud voor bent? Geen paniek, niemand is te oud voor circus. We hebben namelijk ook lessen voor jongeren en volwassenen.

De jeugd van 6 – 12 jaar heeft les op woensdagmiddag van 15:30 – 17:00 en de jongeren/volwassenen (nu nog gecombineerd) hebben les op maandagavond van 20:00 – 21:30, beide lessen in het theaterzaaltje van De Batuinschool in Rhenen. Doe gewoon een keer mee!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>