Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Sportweek een succes!

Posted on 24 apr 2015 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Sportweek een succes!

Deze week is het Nationale Sportweek. En omdat circus een beetje sport èn een beetje cultuur is, deed Circus op de Utrechtse Heuvelrug hier ook aan mee. Op maandagavond was er een open les voor 12+-ers en volwassenen en op donderdagmiddag mochten de kinderen van 6 -12 jaar komen ‘proeven’ van het circus.

Op maandagavond was het niet zo druk, maar de donderdagmiddag liep storm! Wat een belangstelling!! Zo’n 30 kinderen waren benieuwd hoe het eraan toegaat bij een circusles. Ze hebben wat acrobatiek gedaan, kogelgelopen, wat theateroefeningen gedaan en over het koord gelopen.

Een veelgehoorde opmerking was dat ze het heel leuk vonden, maar niet op woensdagmiddag naar les zouden kunnen komen, omdat ze al andere verplichtingen hebben. Daarom willen we gaan onderzoeken of er genoeg interesse is om op donderdagmiddag les te gaan geven. Dus als je dit ziet zitten: laat het dan weten! Je kunt een berichtje sturen naar info@circusopdeutrechtseheuvelrug.nl of het aangeven via de Facebook-site. Of bel even met docent Ralf: 06 – 3 123 51 94. Ook voor andere opmerkingen of als je een kinderfeestje wilt geven, kun je hier terecht!

 

En voor kinderen tussen 4 en 6 jaar is er nog steeds de mogelijkheid om mee te doen aan het ouder-kind circus op zaterdagochtend. Hiervoor hebben we nog niet genoeg kinderen, maar zodra er 5 aanmeldingen zijn starten deze lessen. Dus meld je aan als je dit leuk vindt!!

Sportweek 2015   Sportweek 2015   Sportweek 2015

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>