Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Op zoek naar nieuwe circusruimte

Posted on sep 28, 2018 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Op zoek naar nieuwe circusruimte

Het (kinder)circus in Rhenen en Wageningen bestaat al bijna 30 jaar.

Wij, als Circus op de Utrechtse Heuvelrug zetten dit fantastische circus voort. De laatste jaren zitten we weer in de groei. Steeds meer kinderen en volwassenen weten het circus te vinden. Naast de vertrouwde lessen die wij wekelijks geven, leveren wij ook al jaren onze bijdrage aan leuke evenementen in zowel Rhenen als Wageningen. Denk hierbij aan Cuneradag in Rhenen en de 5 mei viering in Wageningen. Maar wij willen dit als circus ook in de toekomst blijven doen.

DUS WIJ ZIJN OP ZOEK

Zowel in Rhenen als in Wageningen staat onze locatie op de lijst om verbouwd te worden. Zoals het er nu naar uitziet, zal bij de verbouwing geen rekening gehouden worden met ons circus; na nieuwbouw is er geen plek meer voor ons. Wij zoeken dus voor zowel in Rhenen als in Wageningen een goede ruimte waar wij onze activiteiten kunnen doorzetten.

Wie weet een mogelijke ruimte, of gebouw waar wij in 2020 terecht zouden kunnen????
Wij willen het liefst een ruimte van 6 meter hoog en 10 meter breed en 20 meter lang. Met hierbij ook ruimte om onze materialen te kunnen opslaan.

Mocht je een idee hebben of je zou mee willen helpen met onze zoektocht, laat het even weten.

CIRCUS IS TE LEUK OM ER MEE TE STOPPEN

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>