Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Midwintercircus 2016

Posted on 13 dec 2016 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Midwintercircus 2016

Binnenkort is het zover: het Midwintercircus Rhenen.

Op woensdagmiddag 28 december van half 3 tot 5 kun je in het Bantuintheater aan Bantuinweg 43 in Rhenen genieten van een middag vol circus.

Maar wat kun je verwachten? Daar kunnen we inmiddels al een tipje van de sluier over oplichten…

Deze keer krijg je tijdens het Midwintercircus DRIE voorstellingen te zien!

  •  Als eerste is er de show van ‘onze’ volwassenen, de voormalige Poehaa-groep. Zij laten in hun voorstelling  Work in progress zien dat werken en spelen wel heel dicht bij elkaar liggen. Met jongleren, diabolo en acrobatiek.
  • volwassenen
  •  Daarna kunnen we genieten van Elbartastico. Bart neemt je mee in zijn wonderlijke, avontuurlijke en betoverende wereld van zijn circusfamilie; De Bartolini’s! Opa Bartolino, neef Elbartastico en Barteke de clown. Het circus zit hen in het bloed, in hart en nieren, botten en spieren, van de kleine teen tot de grote duim. Een familie vol magische fratsen en streken. De voorstelling Elbartastico is een leuke interactieve voorstelling die overloopt van de verschillende circusdisciplines. Jongleren, goochelen, slapstick en andere abartigheden.
  • bart
  •  En het slotstuk wordt verzorgd door de dames van Duo Altoest. Mensen die Circus op de Utrechtse Heuvelrug een beetje volgen, hebben al eerder van optredens van dit acrobatiekduo kunnen genieten. Deze keer laten ze een geheel nieuwe show zien: De machine van de mens.
  • duo-altoest

 

Na al deze shows, waarin je een indruk hebt gekregen van de mogelijkheden van het circustheater, kun je zelf aan de slag. Onder begeleiding van de ervaren docent en artiesten kun je zelf ook wat circustechnieken uitproberen.

Kortom: een hele middag plezier!

 

Heb je je kaartjes nog niet? Zorg dan dat je ze zo snel mogelijk te pakken krijgt!

Je kunt ze kopen bij Kinderboekhandel Zie je zo in Rhenen, bij Caffé Caro in ‘t Trefpunt in Rhenen en bij Circus op de Utrechtse Heuvelrug (bij de lessen of via de mail).

Een kaartje kost in de voorverkoop € 5,- per persoon en na 25 december € 7,50.

Wees snel; vol = vol!

flyer-midwintercircus-2016-1

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>