Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Midwintercircus 2016 een succes!

Posted on 29 dec 2016 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Midwintercircus 2016 een succes!

Woensdag 28 december 2016 werd er weer een Rhenens Midwintercircus georganiseerd.

Het programma was nòg uitgebreider dan de voorgaande jaren en het publiek kwam in nòg groter getale opdagen.

De show begon met een optreden van de volwassengroep uit Rhenen, gevolgd door een korte impressie van de eindpresentatie van de jeugdgroep. En ook al waren zij maar met z’n tweetjes, die kanjers deden het geweldig.

img_0226   img_0283

 

Na de pauze was ElBartastico aan de beurt. Hierbij lag iedereen regelmatig in een deuk van het lachen.img_2185

Na deze show lag de lat wel heel hoog voor Heleen en Yvonne van Duo Altoest, maar met hun act ‘de machine van de mens’ wisten ze het publiek absoluut te boeien.

img_0444

Tot slot werden alle banken en stoelen aan de kant geschoven en was het publiek aan de beurt! Jong en oud mocht zelf aan de slag met diabolo, bordjes, flowerstick, jongleerballetjes en wat er nog meer in de kast lag.

img_0480  img_0464img_0495  img_0486

Toen het tijd werd om naar huis te gaan, kon iedereen nog genieten van een bonus-act: buiten lieten een aantal artiesten zien dat jongleren nòg spannender kan: met vuur!! Op veilige afstand kon men kijken naar een act met vuurkegels, brandende flowerstick, vuurdiabolo en vuurpoi’s.img_0546

 

We kijken terug op een zeer geslaagd Midwintercircus en we zijn dankbaar voor iedereen die dit met ons mee gevierd heeft. Speciale dank ook voor onze artiesten Bob, Mascha, Patty, Ralf, Ilja, Micha, Vlinder, Bart, Heleen en Yvonne. Maar natuurlijk ook voor onze superhulpen Merel, Ellen en Bart. En natuurlijk Zus Bello voor het overheerlijke eten achteraf. En wat fijn dat we deze keer twee extra verkooppunten hadden: Zie je Zo en Caffe Caro.

Volgend jaar weer!!!

 

Meer foto’s van het Midwintercircus vind je op onze Facebooksite (klik hier)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>