Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Lestijden

Hier staat informatie over de lessen (tijden en data)

Het jaarrooster is hier te vinden: Jaarrooster

In september 2016 gaan we starten met circuslessen voor kleuters (4 – 6 jaar), dit in de vorm van ouder-kind circus. Bij voldoende aanmeldingen vinden deze lessen plaats op zaterdagochtend van 11:00 – 12:00. Er zal gewerkt worden in blokken van 10 lessen. De locatie wordt nog nader bepaald. Interesse? Stuur even een mail!

 

De lessen voor de jeugd (6 – 12 jaar) zijn worden in Rhenen en Wageningen gegeven.

Op woensdag van 15:30 – 17:00 in Rhenen en op donderdag van 16:00 – 17:30 in Wageningen. Er wordt gewerkt in blokken van 10 lessen.

 

Voor de jongeren (13 – 18 jaar) zijn er lessen in Wageningen en in Rhenen. In Rhenen worden de lessen gecombineerd met de volwassenles, die is op maandagavond van 20:00 – 21:30. In Wageningen hebben de jongeren les van 17:30 – 19:00. In Wageningen wordt gewerkt in blokken van 10 lessen; in Rhenen wordt gewerkt met een strippenkaart (vanwege de combi met de volwassenles).

 

De volwassenen (18+) hebben les in Rhenen op maandagavond van 20:00 – 21:30 (combi-les met de jongeren). Er wordt gewerkt met een strippenkaart. Omdat niet altijd iedereen kan is het verzoek om je voor iedere les even aan of af te melden. Dit kan via de mail (info@circusopdeutrechtseheuvelrug.nl) of via de groepsApp waar je aan toegevoegd kunt worden als je lid bent.

 

Speciale lessen en workshops: Af en toe geven we speciale lessen en workshops. Alle info en de data en tijden hiervan kun je vinden onder het kopje ‘Cursussen‘. Zo beginnen we het seizoen 2016-2017 met 5 hoopdancelessen voor iedereen van 13 jaar of ouder.

 

In de schoolvakanties is er geen les.

 

De lessen worden gegeven in Rhenen, in het theaterzaaltje van de Bantuinschool  en in Wageningen, op de eerste verdieping van het gebouw van de Waterlanders aan de Nolensstraat (zie onder voor de adressen).

 

Het jaarrooster is hier te vinden: Jaarrooster 2016-2017

 

Als je gaat circussen draag je soepele (sport) kleding en sportschoenen of gympen.

 

Het adres van de locaties:

Locatie Rhenen:

OBS De Driesprong – locatie Bantuin

Bantuinweg 43

3911MV Rhenen

Het zaaltje bevindt zich aan de achterzijde van de school, hiervoor moet je door de poort links van de school en dan helemaal om de school heenlopen totdat je beneden aan een deur vindt met daarboven de vlag van het circus. Dààr moet je zijn!!

 

Entree Bantuinschool          Bantuin ingang          Bantuin achterzijde

 

 

Locatie Wageningen:

Broedplaats van de Waterlanders

Nolensstraat 3

6702CS Wageningen

Het circuszaaltje bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw.

Wageningen          Wageningen