Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Lessen Circus op de Utrechtse Heuvelrug 2020-2021

Posted on aug 16, 2020 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Lessen Circus op de Utrechtse Heuvelrug 2020-2021

Lessen Circus op de Utrechtse Heuvelrug 2020-2021

 

Wageningen

Maandag:

16:00 uur tot 17:30 uur, Circus basis, leeftijd 6 tot 12 jaar

 

Dinsdag:

16:00 uur tot 18:00 uur, Vloer- en partner acrobatiek les 1, leeftijd van 12 tot 18 jaar

20:00 uur tot 21:30 uur, Volwassenen, leeftijd 18 en ouder

 

Woensdag:

Mogelijk Gircus als het in Rhenen niet kan

 

Donderdag;

16:00 uur tot 17:30 uur, Circus basis, leeftijd 6 tot 12 jaar

17:45 tot 19:15 uur, Circus gevorderden, leeftijd tot 18 jaar

 

Vrijdag:

16:00 uur tot 18:00 uur, Vloer- en partner acrobatiek les 2, leeftijd van 12 tot 18 jaar

 

Zaterdag:

10:15 uur tot 11:15 uur, Ouder/kind circus, leeftijd 3 tot 5 jaar samen met 1 ouder.

11:30 uur tot 13:00 uur, Circus basis, leeftijd 6 tot 12 jaar

13:30 uur tot 15:00 uur, Eenwieleren

 

Rhenen

Indien er ruimte gevonden wordt en bij genoeg aanmeldingen

Woensdag

15:30 uur tot 17:00 uur, Circus basis, leeftijd 6 tot 12 jaar

17:15 uur tot 18:45 uur, Circus met een G, Gircus. Mocht er in Rhenen geen ruimte gevonden worden dan gaat deze les naar Wageningen

 

 

Beschrijving lessen:

 

Ouder/kind circus is de ideale manier om kinderen kennis te laten maken met circus. Samen en een ouder volg je de lessen. De lessen zijn gericht om veel samen te werken. Juist samen met ouder en kind maar ook kinderen samen zodat ze al rustig wennen om samen met andere kinderen circustechnieken te leren.

 

Circusles basis is de ideale kennismaking met circus. In deze lessen leer je van alle circustechnieken de basis. Daarnaast leer je ook hoe je een act kan maken en deze acts kan verwerken tot een voorstelling. Bij deze lessen ben je 1,5 uur aan het werk en omdat er heel veel verschillende circustechnieken zijn, is het niet erg als je niet alles even leuk vindt.

 

Circus gevorderden is het vervolg op de basis, mocht je de basis beheersen of je ben ouder dan 12 jaar dan kan je door met circus. Bij deze lessen gaan we steeds een stapje moeilijker.

 

Vloer- en partner acrobatiek is speciaal voor diegenen die alles willen kunnen van acrobatiek. Bij deze les wordt verwacht dat je twee keer in de week komt trainen. De lessen zijn gericht op zowel vloeracrobatiek, tumbling, als partneracrobatiek. In deze lessen werken we gericht op lenigheid, soepelheid, kracht e.d. Om een goede acrobaat te worden moet er veel en hard worden getraind.

 

Circusles voor volwassenen is voor iedereen ouder dan 18 en die plezier heeft in het circus. Bij deze lessen komen ook alle circustechnieken aan de beurt maar we passen het wel aan op de deelnemers. Bij deze lessen is naast het onder de knie krijgen van de verschillende circustechnieken ook de mogelijkheid om samen te werken aan optredens.

 

Circus met een G, Gircus, is een circusles speciaal voor kinderen/jongeren met een uitdaging. Heb je een uitdaging, een beperking en je kan niet in de normale groepen meekomen dan kan je hier terecht. Wij geven bij deze lessen ook les in alle circustechnieken maar we passen alles extra aan wat mogelijk is. Bij Gircus is het circus niet langer meer het doel maar het middel om samen veel lol te hebben. Ook bij deze groep werken we uiteindelijk toe om het geleerde aan publiek te laten zien.

 

Eenwieleren is voor jong en oud die meer met de eenwielfiets wil kunnen. Rijden over een (smal) parcours, een wip, achteruit, op een hele hoge fiets of juist een kleintje. Of samen op de eenwieler basketballen, het kan allemaal.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>