Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Laatste les in Rhenen…

Posted on jul 4, 2020 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Laatste les in Rhenen…

Helaas, helaas… Vandaag (4 juli 2020) was de allerlaatste circusles in Rhenen.

Zoals het er nu voorstaat, verdwijnt hiermee na ruim 35 jaar, het circus uit Rhenen. Er is namelijk geen ruimte meer beschikbaar om onze lessen voort te kunnen zetten. Zo jammer!

Maar gelukkig hebben we de locatie in Wageningen nog! Dat betekent dat we volgend jaar toch de lessen door kunnen zetten, maar dan zullen de mensen die nu in Rhenen lessen net iets verder moeten reizen. Hopelijk hebben ze dat er voor over.

We hopen nog steeds dat we in de loop van de vakantie toch nog kunnen laten weten dat we een doorstart kunnen maken in Rhenen, maar de afgelopen tijd hebben we zo ons best gedaan om iets te vinden, dat we de hoop al een klein beetje opgegeven hebben. Niet alleen een verlies voor ons, maar voor heel Rhenen.

In ieder geval willen we de Daltonschool Rhenen hartelijk danken voor 8 jaar gastvrijheid! We vonden het fijn dat we jullie ruimte mochten gebruiken!

 

Hopelijk snel tot ziens, in Wageningen of elders.

 

Zie ook dit stuk in de Eigen&Wijs lokaal: https://eigenwijslokaal.nl/eigen-wijs-lokaal-rhenen-nederbetuwe-online-bekijken/publication/week-24-2020/6#page/14

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>