Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Lid worden

Op deze pagina vind je allerlei algemene informatie.

Inschrijven:

Via onderstaande formulieren kun je je inschrijven voor onze lessen.

Inschrijfformulier ouder/kind (Wageningen)

Inschrijfformulier jeugd (Wageningen en Leersum)

Inschrijfformulier jongeren (Wageningen)

 

Volwassenen

Voor de volwassenen wordt gewerkt met een strippenkaart. Bij de docent kan een strippenkaart voor 5 of 10 lessen aangeschaft worden. Deze strippenkaart kan dan binnen een half jaar (5 strippen) of een jaar (10 strippen) verbruikt worden. De aanschaf van een strippenkaart geldt als inschrijving.

Omdat is gebleken dat niet altijd iedereen op iedere lesavond aanwezig kan zijn, is het verzoek om je voor iedere les even aan of af te melden. Dit kan via de mail (info@circusopdeutrechtseheuvelrug.nl) of via de groepsApp waar je aan toegevoegd kunt worden als je lid bent. De les gaat door als er 3 (of meer) aanmeldingen zijn.

 

Prijzen:

De prijzen voor het huidige lesjaar vind je via de volgende links:

- Jeugd

- Jongeren

- Volwassenen

 

Betaling:

In de loop van het lesjaar wordt er per e-mail een rekening verzonden. Deze rekening moet binnen 14 dagen betaald worden op ons rekeningnummer NL31 RABO 0128552530 tnv Circus op de Utrechtse Heuvelrug, Rhenen. Het is dus belangrijk dat het juiste e-mail adres bij ons bekend is en dat mails vanaf het adres info@circusopdeutrechtseheuvelrug.nl niet in de spam-box terecht komen.

Lesgeld is verschuldigd per eerste deelname (dus als je halverwege een seizoen instroomt, betaal je ook de helft).

Het lesjaar/seizoen loopt van september van het eerste jaar tot eind juli van het tweede jaar (gelijk met de schoolkalender).

 

Beeldmateriaal:

Als je meedoet aan activiteiten van Circus op de Utrechtse Heuvelrug, ga je ermee akkoord dat er regelmatig beeldmateriaal (foto’s, video’s) gemaakt wordt. De mooiste opnames hiervan kunnen gebruikt worden voor publicatie in de media en op onze eigen websites.

 

Verhuizen:

Mocht je gaan verhuizen, geef dat dan ook even door aan de administratie van het circus. Dat kan door een mail te sturen aan info@circusopdeutrechtseheuvelrug.nl of door een briefje in te leveren bij docent Ralf.

 

Uitschrijven:

Liever niet natuurlijk, maar mocht je willen stoppen met het circus, dan kan dit schriftelijk worden doorgegeven, per e-mail (info@circusopdeutrechtseheuvelrug.nl) of door een briefje te sturen aan:

Administratie Circus op de Utrechtse Heuvelrug

Teldersweg 135

3911 PW Rhenen.

Lesgeld is verschuldigd tot en met het einde van een seizoen. Indien de uitschrijving wordt ingediend nà de start van het nieuwe seizoen, zal ook lesgeld verschuldigd zijn over het nieuwe seizoen.

Ook als je gebruik maakt van een strippenkaart horen we graag als je besluit te stoppen.

Als je hebt opgezegd, zullen we je gegevens verwijderen.

 

Kleding:

Als je gaat circussen draag je soepele (sport) kleding en sportschoenen of gympen. Eventueel mogen blote voeten ook, maar voor sommige onderdelen zullen echt schoenen nodig zijn. Het meest ideaal zijn soepele turnschoentjes.

 

Meer info:

info@circusopdeutrechtseheuvelrug.nl

of bel de docent: 06 3 123 51 94

Het is altijd mogelijk om een keer vrijblijvend te komen kijken/meedoen.