Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Festivalseizoen staat weer voor de deur

Posted on apr 1, 2017 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Festivalseizoen staat weer voor de deur

Het is begin april en dat betekent dat er langzaam maar zeker steeds meer afspraken gemaakt worden dat Circus op de Utrechtse Heuvelrug te vinden zal zijn op diverse festivals. Een leuk vooruitzicht!

Dus als je zin hebt om ons circus een keer te ontmoeten in de buitenlucht, zet dan de volgende data vast in je agenda:

 

* 27 april: Koningsdag

Op deze dag zijn we te vinden op de Doe-Markt in Wageningen. Op het plein voor (en rondom) het Junushoff theater is van alles te doen en wij staan daar met het uitprobeer circus. Iedereen is van harte welkom om tussen 11:00 en 17:00 uur met ons mee te komen doen.

Helaas…. dit uitprobeer circus gaat toch niet door :-(

Koningsdag Wageningen 2016

* 5 mei: Bevrijdingsdag

Net als voorgaande jaren zal Circus op de Utrechtse Heuvelrug te vinden zijn op het Kinderplein van het Bevrijdingsfestival in Wageningen. Maar let op! Het Kinderplein is verhuisd! We staan niet meer in het Emmapark, maar op het Torckpark, waar je ons kunt herkennen aan de groen-witte tent. In de tent zullen gedurende de dag diverse optredens te zien zijn. En zijn er even geen optredens? Dan kun je mooi zelf aan de slag met het uitprobeer circus.

Bevrijdingsfestival Wageningen 2016

Bevrijdingsfestival Wageningen 2016

* 10 juni: Cuneradag

Zaterdag 10 juni is het weer Cuneradag in Rhenen en natuurlijk is Circus op de Utrechtse Heuvelrug ook weer van de partij!
Je kunt ons vinden op de Markt, tegenover het oude Raadhuis, waar iedereen mee mag doen met ons uitprobeer circus.
Kom je ook??

Cuneradag 2016

Er zijn nog meer evenementen waarvoor we nog druk in gesprek zijn. Zodra er meer bekend is, zullen we dat laten weten! Hou de site dus in de gaten!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>