Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Eerste wedstrijden eenwielbasketballers GREBBe

Posted on 11 feb 2015 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Eerste wedstrijden eenwielbasketballers GREBBe

Afgelopen zondag 8 februari heeft het eenwielbasketbalteam van Circus op de Utrechtse Heuvelrug haar eerste wedstrijden gespeeld. Aangezien dit het enige team in heel Nederland is, werd meteen deelgenomen aan een internationaal toernooi in het Belgische Neerpelt.

De eerste wedstrijd was meteen een vuurdoop. De tegenstander bleek achteraf de winnaar van het toernooi en dat bleek ook uit de stand: 30 – 0. Maar het team liet zich hierdoor niet uit het veld slaan. Ondanks dat er geen enkele wedstrijd gewonnen werd, was het duidelijk te zien dat het team in het toernooi groeide. Iedere wedstrijd werd er fanatieker gespeeld en werd er vaker gescoord.

Coach (en circusdirecteur) Ralf van de Rhee kan dan ook terugkijken op een geslaagd eerste toernooi. “Dit smaakt naar meer” aldus Van de Rhee.

Daar zal hij nog even op moeten wachten, want tot op heden zijn er nog geen andere teams in Nederland, waardoor het lastig is om dichtbij huis wedstrijden te organiseren. Maar… daar verzint deze gedreven basketballer vast wel iets op!

 

Een compilatie van de wedstrijden is te vinden op ons YouTube kanaal.

Teamfoto

Eenwieler conventie 2015   Eenwieler conventie 2015   Eenwieler conventie 2015   Eenwieler conventie 2015

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>