Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Circus op de Utrechtse Heuvelrug neemt Wageningse circuslessen over van Mr Poehaa

Posted on 14 mei 2016 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Circus op de Utrechtse Heuvelrug neemt Wageningse circuslessen over van Mr Poehaa

Al sinds jaar en dag zit er een kindercircus in Wageningen. De laatste jaren werden deze lessen gegeven door Mr Poehaa (René Hildesheim).

 

Omdat Mr Poehaa heeft aangekondigd te gaan stoppen met het geven van circuslessen, worden de lessen van het Wageningse kindercircus met ingang van 12 mei overgenomen door Ralf van de Rhee van Circus op de Utrechtse Heuvelrug.

Dit houdt in dat de donderdaglessen vanuit Rhenen verplaatst worden naar Wageningen en dat de kinderen in Wageningen een nieuwe docent voor de groep vinden.

 

Op 12 mei was Mr Poehaa nog even aanwezig om afscheid te nemen en daarna nam Ralf het over. De kinderen uit Rhenen vonden direct aansluiting bij de Wageningse circusartiesten, wat een leuke les opleverde. Er werd samen geacrobatiekt, rola rola geoefend, een ren- en balspelletje gedaan en toen was de les alweer voorbij.

Ralf zal de lessen tot de zomervakantie waarnemen en na de zomervakantie zal gestart worden onder de vlag van Circus op de Utrechtse Heuvelrug.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>