Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Circus op de Utrechtse Heuvelrug al hard aan het oefenen

Posted on jun 20, 2013 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Circus op de Utrechtse Heuvelrug al hard aan het oefenen

De artiesten van Circus op de Utrechtse Heuvelrug zijn al druk aan het oefenen voor het optreden van 3 juli aanstaande. Hiermee wordt dan meteen ook het eerste seizoen afgesloten. Het optreden is voor iedereen toegankelijk en zal van 16:30 tot 17:00 duren.

 

Dit eerste seizoen was een mooie start, met gemiddeld zo’n 7 kinderen in de les. We hopen dat er volgend seizoen nog wat enthousiaste kinderen bijkomen, want we willen graag iedereen laten ervaren hoe leuk en stoer het circus is! Daarom zullen we na de vakantie starten met drie proeflessen, waar iedereen welkom is om het eens te komen ervaren!

De proeflessen zullen plaatsvinden op woensdag 11, 18 en 25 september. Van 15:30 tot 17:00 in De Binder in Leersum. Als er voldoende aanmeldingen zijn, zal blok 1 van de lessen starten op woensdag 2 oktober.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>