Circus op de Utrechtse Heuvelrug

De leukste circus school!

Circus op Bevrijdingsfestival Wageningen 2016

Posted on 10 mei 2016 in Nieuws, Uitgelicht | 0 comments

Circus op Bevrijdingsfestival Wageningen 2016

Afgelopen Bevrijdingsdag mochten we met ons circus op het Kinderfestival in Wageningen staan.

Voorgaande jaren waren we hier ook al bij, maar toen assisteerden we Circus Poehaa. Dit jaar waren de rollen omgedraaid.

 

Op 4 mei hebben we onze tent opgebouwd en op 5 mei was het zover: een stralende zon en heel veel vrolijke mensen die van het circus kwamen genieten.

 

In de tent waren er optredens van De Broccoliraketjes, de volwassengroep van Poehaa uit Arnhem, Nick met zijn diabolo’s, Duo Altoest en de jeugdgroep van Poehaa uit Wageningen. Ook gaf Fiona van Circusschool Wageningen er een hoopdance workshop.

Kinderfestival 2016  Kinderfestival 2016  Kinderfestival 2016Kinderfestival 2016  Kinderfestival 2016

Buiten waren optredens van Mr Poehaa, konden er heel veel verschillende circustechnieken uitgeprobeerd worden en konden er reuzenbellen gemaakt worden.

Kinderfestival 2016  Kinderfestival 2016  Kinderfestival 2016

Om vijf voor vijf werd nog even extra stilgestaan bij het feit dat we op 5 mei vieren dat wij in vrijheid kunnen leven en dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Vanuit de gedachte ‘vrijheid geef je door’ werden kaartjes uitgedeeld waarop benadrukt werd dat ook circus een vorm van vrijheid is.

 

Ondanks de zeer vele bezoekers (er stonden soms rijen dik buiten de tent naar de voorstellingen te kijken!) was het een hele gezellige dag waar wij heel erg van hebben genoten!

 

In dit stukje staan een paar foto’s van deze zonnige dag. Op onze Facebook-site staan nog meer foto’s!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>